Искате ли да презентирате на WordCamp Sofia 2013?

WordCamp Sofia 2013 ще се проведе на 26-ти октомври (събота) 2013-та година в залата на Telerik Academy. Нашият любезен партньор Telerik ни предостъпи 2-те си големи зали – Enterprise и Ultimate, за да можем да организираме 2 паралелни потока за потребители и програмисти и осигурим възможност на повече посетители да се включат в начинанието.

Вече е отворена и регистрацията за презентатори на събитието. Формата за регистрация ще бъде отворена до 10-ти септември, за да имаме време да обработим заявките и организираме програмата.

Ако желаещите за лектори на събитието са повече от предвидените слотове, ще се наложи да откажем на някои от желаещите. В неделя обаче се планира Hack Day, в който WordPress ентусиастите могат да работят заедно по различни направления – обновления по ядрото на WordPress, групово създаване на теми или разширения, писане на документация, помощ във форумите или други WordPress-ориентирани задачи. На неделното събитие ще има възможност за още 3-4 презентации или workshop-а, ако искате да представите по-практическа идея или няма достатъчно места в събота.

This entry was posted in WordCamp Sofia 2013 and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.