Лекторите | Райън Маркъл и Ноел Ток

Остава малко повече от месец до WordCamp Sofia и няколко дни до финализиране на програмата, а днес ви представяме първите лектори, които ще чуете на 26 октомври.

Райън Маркъл

Ryan Markel WordCamp Sofia 2013 е от Сейнт Луис и е част от екипа на Automattic, компанията зад WordPress.com. Райън е Happiness Engineer в екипа, който си говори с потребителите на WordPress.com и помага за решаването на проблемите им. Блогва на http://ryanmarkel.com/, намерете го и в Twitter.

За по-нетърпеливите да се запознаят с Райън,  вижте лекцията му от WordCamp Montreal 2011 на тема WordPress.com vs. Self-Hosting: What’s Best For You?

 

Ноел Ток

Noel Tock WordCamp Sofia 2013

е уеб човек от Швейцария, който се забавлява с разработката на решения за уеб. Партньор е в Human Made, топ WordPress агенция (и VIP партньор). Като ръководител на отдел “Проекти” се грижи за портфолиото на компанията и е отговорен за комуникацията с клиентите в Швейцария.

Ноел ще бъде лектор и на предстоящия WordCamp Europe, където ще разкаже за един от любимите си проекти – Happytables, за който е много вероятно да чуем повече на 26 октомври.

Междувременно разгледайте личния сайт на Ноел или си поговорете с него в Twitter.

Регистрацията за WordCamp Sofia е отворена → билети, билети.

This entry was posted in Лекторите and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.