SuperHosting.bg отново са основен спонсор на WordCamp Sofia

СуперХостинг.БГ  ще бъдат златен спонсор на WordCamp Sofia и през 2013-та година. Компанията подкрепя WordCamp Sofia от първото издание през 2010-та година. Благодарим!

Ето откъси от разговора ни с Любомир Русанов относно мотивацията да подкрепят събитието:

WordPress е най-популярната блогинг платформа в световен мащаб. Обръщаме специално внимание на WordPress и сайтовете, които се довериха и продължават да се доверяват на СуперХостинг.БГ са многобройни. А ако планирате нов WordPress сайт, можете лесно и удобно да го инсталирате във вашия хостинг акаунт в рамките на минути само с няколко клика, като използвате Softaculous или Fantastico.

Подкрепата на WordCamp вече е традиция за СуперХостинг.БГ и за нас е удоволствие, че развиваме успешно партньорство. За компанията винаги е било приоритет да подкрепя добрите онлайн проекти, които подпомагат развитието на IT у нас. Искрено вярваме, че има прекрасни специалисти в областта и е важно те да останат и да се развиват в България!

Любомир Русанов е управител на СуперХостинг.БГ

За СуперХостинг.БГ:

За последните години СуперХостинг.БГ се доказа като най-технологично и клиентски ориентираната хостинг компания в България. Предлаганите услуги са с високо качество, адекватна 24/7/365 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. Параметрите на услуги са проектирани така, че да удовлетворят нуждите на максимален брой клиенти.

Изборът на правилния хостинг провайдър е важна стъпка в развитието на всеки един онлайн проект. Ето защо СуперХостинг.БГ се стреми да бъде от онези хостинг компании, които чрез професионализма си помагат за изграждането на положителния имидж на своите клиенти и за реализирането на технте планове и идеи, за да бъде успешно уеб присъствието им.

За необходимите сигурност и спокойствие на уеб сайтовете се грижи екип от отлични професионалисти. Те са денонощно на разположение, за да ви помогнат ако имате нужда от съвет или съдействие.

По време на WordCamp Sofia на 26 октомври ще има представители на СуперХостинг.БГ, които ще са на разположение ако имате конкретно запитване или се нуждаете от хостинг решение.

This entry was posted in WordCamp Sofia 2013 and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.