Преди WordCamp Sofia & After Party

Здравейте, хубави хора.

WordCamp Sofia 2013 е утре, а ето ги тук и последните уточнения за това къде какво ще се случва.

Регистрация – бъдете точни

Тази година на WordCamp Sofia ще дойдат много повече хора, затова ви молим да опитате да се появите колкото можете по-близо до посочения в писмото, което ви изпраихме, час. Няма нужда да носите потвърждения на резервациите си, достатъчно е да кажете името си при регистрация.

Тези от вас, които не платили през сайта, е добре да имат някакво потвърждение на плащане или комуникация, за да не стават засечки.

Location, Location, Location

Ако сте забравили къде трябва да отидете, разцъкайте секцията Локация, има инструкции и информация за паркиране и градски транспорт.

Програмата

Вече знаем, че програмата има два паралелни потока.

Откриването ще бъде в 9:45 в залата на поток General. 

В програмата имаше и малка промяна в последния момент, така че прегледайте финалния вариант и си изберете лекциите, на които да отидете.

Обяд

Обядът е осигурен от готините пичове от Supa Star. Почивката за обяд е един час и започва в 13:20, а сандвичите ще ви чакат на покрива на Академията. Кафе и вода ще има на разположение през целия ден.

Партиииииии

Къде: One Coffee бар, Метростанция Жулио Кюри
Старт: 20:00

Организаторите се върнахме сериозно вдъхновени от епичното after party на WordCamp Europe и затова тази година избрахме по-голямо място за парти след конференцията, където да се видим, поговорим, пийнем и потанцуваме.

Първите няколко напитки са от нас, а повече информация как да си ги поръчате ще има на входа.

Toва е всичко. До утре!

This entry was posted in WordCamp Sofia 2013. Bookmark the permalink.

Comments are closed.